KONCERT ZA POPLAVLJENE

Kako su poplave koje su pogodile region napravile ogromnu materijalnu štetu i odnele i mnoge ljudske živote, 16 OSAM 23 su na poziv beogradskog SKC-a odlučili da nastupe na humanitarnom koncertu KUPI KARTU ZA ROK (OD)BRANU čiji će prihod biti usmeren na pomoć onima čiji su životi ugroženi. Listu izvođača čini impresivan skup uglavnom beogradskih grupa: DISCIPLIN A KITSCHME, JARBOLI, EYESBURN, LIRA VEGA, E-PLAY i BO uz prištinsko-kragujevačku postavu POPEČITELJA i staropazovački sastav 16 OSAM 23. Koncert se održava 14.juna 2014. u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra, a počinje u 19 časova.

Cena karte je 300 dinara, a u programima SKC-a, će i 12. i 13. juna zainteresovani građani moći da posete predstavu Teatra Mimart – Plivati uz reku (četvrtak 12.jun u 20 časova, Velika sala), za koju je ulaznica SMS poruka poslata na broj 1003, te da poklone knjigu za neku od biblioteka na polavljenom području (petak 13.jun u 17 časova na platou ispred SKC-a).

Dakle, u tri dana na istom mestu, u SKC-u, moći ćete da ispratite višečasovni kulturni program pod nazivom POŠALJI PORUKU-POKLONI KNJIGU-KUPI KARTU ZA ROK (OD)BRANU i da uz minimalna sredstva i napor, a maksimalan užitak u navedenim akcijama, pomognete najugroženijima u prirodnoj katastrofi.