NEUKUSU TREBA REĆI NE!

Legendarna grupa Disciplin A Kitschme organizuje kulturno-zabavnu akciju pod nazivom „Neukusu treba reći NE!“ 18. decembra u SKC-u. Celokupni događaj, pored koncerata, vizuelnog sadržaja i DJ-inga, uključuje i mogućnost nabavke knjiga, stripova, vinilnih ploča, majica, ali i slatkiša. Kao glavne zvezde večeri nastupiće Disciplin A Kitschme, a pored njih svoje polusatne nastupe imaće i Straight Mickey And The Boyz, Bo, 16 OSAM 23 i Za DŽ.

Svoj DJ set u Holu SKC-a imaće DJ Steva Glušac (stoner soul, desert-punk), dok će za muziku između nastupa grupa u Velikoj sali biti zadužen DJ Njegova Ekselencija Crni Zub (space-glam-fonk). Na ekranima u Holu SKC-a prikazivaće se razne animacije, kao i „pokretne slike blaxploitation estetike sedamdesetih“.

Takođe, u Holu SKC-a biće postavljeni štandovi dobrog ukusa na kojima će se predstaviti: Kreativni centar, Stripoteka Darkwood, Bombondžija Bosiljčić, Dechko Tzar, Geopoetika kao i mnogi drugi. Kulturno-zabavna akcija počinje u 17.30 časova. Karte za ovaj događaj su 800 dinara u pretprodaji, 1.000 dinara na dan akcije, a mogu se nabaviti na blagajni Studentskog Kulturnog Centra (Kralja Milana 48), kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).