VEČERAS U NOVOM SADU: DISCIPLIN A KITSCHME + 16 OSAM 23

Disciplin A Kitschme će večeras održati koncert u novosadskoj Fabrici u petak, 9.marta, u organizaciji SKC-a iz Novog Sada.
„Osim nastupanja na Exit-u, Love Festu i učestvovanja par puta u akcijama bodrenja mladih da izađu na izbore, poslednji put u NS smo svirali svoj samostalni koncert pre 5 godina, te smo se stoga uželeli takvog događaja, a nadamo se i novosadska publika takođe.“- kaže Dušan Kojić Koja.
Nastup u Fabrici će biti definitivna novosadska promocija albuma Uf!, koji je prošlog leta objavljen prvo kao skraćeni free download na Exit Labelu, te zatim u punoj verziji na CD-u (PGP RTS, Crorec) i kao vinilno izdanje za beogradsku etiketu Odličan hrčak.
„Neke od pesama sa albuma Uf! smo već promovisali na prošlogodišnjem Exit festivalu (nastupi na Exit Music Live Stageu i Main Stageu), no to su bili kraći festivalski nastupi i zato je ovo sada temeljna i konačna promocija albuma u Novom Sadu. Naravno, nećemo zaobići ni ostale faze opusa Discipline kičme“, dodaje Koja.
SKCNS Fabrika (Bulevar Despota Stefana 3) će u petak 9.marta biti otvorena od 21h, a kao gosti na koncertu ispred DAK nastupiće alternativna rock-funk postava iz Stare Pazove 16 OSAM 23.
Karte za ovaj događaj su se u pretprodaji mogle naći po ceni od 600 dinara, a danas im je cena 800 dinara.
Pretprodaja karata u CD shopu Mungos.